Quo vado? Nescio.

11. března 2017 v 18:58 | I-run lady

Kam směřuji? Nevím. Jen pozor, ať o mě nezakopnete, až se zase budu někam řítit bez rozmyšlení........


Kam směřuji? Mnoho lidí by nejspíš řeklo "ke zhodnocení pojistky na požár" (uznávám, neměla jsem ty toasty dělat dva v jednom otvoru toustovače) "titulu miss kalamita" nebo "nominaci na Darwinovu cenu". Nepopírám - jsem zmatkář. Jakmile jde o ono proslulé pomalé vaření, alespoň desetkrát si při ochutnávání (dvě hodiny před předpokládaným koncem) spálím jazyk. Ještě než to udělám po jedenácté - a taky že udělám - nakoupím pro všechny případy tunu potravin na alternativní večeři. Tady je odpověď na to, proč mám byt dekorovaný plesnivým pečivem......

Já jsem ale, pokud se mi zrovna v troubě nepálí pohoštění pro návštěvu, věčná optimistka. Beru své zbrklosti jako životní lekce. Poučila už jsem se mnohokrát - smažit cibulku na sucho je osmý smrtelný hřích, mrkvová dieta nevede ke štíhlosti, ale k nezdravě simpsonovské barvě kůže, zkyslé mléko nenahradí zákys v receptu......

Výsledek obrázku pro cook jokes

Je mi líto, že nejsem naivní. Ráda bych si myslela, že nákupem bezlepkových sušenek za extrémně vysokou cenu přispěji na nový psí útulek, že ťukáním na sklo v zoo zachráním gorily nížinné před vyhynutím (ani před nudou), že pěstováním bazalky na balkoně vyřeším hladomor a obezitu zároveň, že jestli si dám k obědu špenát nebo kapustu ovlivní život jiných lidí i pokud nebudu hustý dým valící se z trouby pouštět skrz digestoř do jejich bytů.

Takže kam směřuji? K vítězství masterchefa ne - tam mám stejně daleko, jako k dosednutí na anglický trůn (i když - kdyby se náhodou taková tisícovka čekatelů rozhodla vzdát se bez boje....), ale přesto si zakládám blog o vaření. Takže se nabízí dvě možné odpovědi - buď mám nakročeno k zešílení, anebo bych měla pěkně rychle své popálené sebevědomí zahojit a nabídnout to málo delikátních receptů, co z mého zběsilého šermování v kuchyni vzešlo.

No, doufám, že nebudu litovat, pokud vyberu druhou možnost.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Eliss Eliss | Web | 11. března 2017 v 19:39 | Reagovat

Hodně štěstí s blogem a v kuchyni! :-)

2 padesatka padesatka | E-mail | Web | 11. března 2017 v 21:25 | Reagovat

Začátek je víc než dobrý... :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama